Mediatyö

Fire Strikes Ministeries tekee monipuolista mediatyötä. Alfa tv:ssä näkyvät luonto-  ja dokumentti -sarjat. Fire Strikes on ollut toteuttamassa Kristian elokuvaa yhdessä Studio Majakan kanssa. Viikoittain pyörii Rukouskanava Live Facebookissa.

 Luontoelokuvat

100 Kaunista kohdetta Suomesta

Martti ja Katriina Takalo kiersivät vuonna 2017 100-vuotiaan Suomen kunniaksi   ympäri maatamme ja tallensivat ”Sata kaunista kohdetta Suomesta”. Tämä 5  -osainen sarja on nähtävissä Alfa-tv:n permanto.fi

  

Dokumenttielokuvat

 Elän luonnosta  

Elän luonnosta -dokumentti-sarja kertoo henkilöistä, jotka tavalla tai toisella saavat elantonsa tai henkistä hyvinvointia luonnosta.

Viisi osainen sarja on nähtävissä: Alfa Tv:n permanto.fi

Katso traileri!

Viimeiseen pisaraan        

Isättömän pojan kasvava viha synnyttää halun näyttää muille mihin pystyn. Elämä kuljettaa lahjakasta poikaa huippu-urheilun kuvioihin. Onnistumiset ja saavutukset eivät tyydytä pojan elämänjanoa. Etsiminen johtaa hänet viimeinen traagisten tapausten kautta armon löytämiseen.                                                                    

 Katso traileri!  

Elokuvat

Kristian 1 ja 2

Kristian -elokuva perustuu John Bunyanin maailman kuuluun kirjaan Kristityn vaellus. Vaikka kirja on kirjoitettu 1600-luvulla, siinä olevat tarinat ovat edelleen ajankohtaisia. Kristianin taival Turmeluksen kaupungista kohti Taivaan kaupunkia on road movie-tyylinen fantasiaelokuva.

Elokuva on 2-osainen ja ne ovat ostettavissa DVD:nä 20€ (sis. Kristian 1 ja 2). Kysy lisää!

Katso Kristian 1 traileri!

Katso Kristian 2 traileri!

Leffan facebook sivu löytyy tästä!

 Musiikki

Fire Strikes on tehnyt musiikin dokumentti- ja luontoelokuviin. Myös musiikkivideoiden tekeminen on mahdollista. Ota yhteyttä ja kysy lisää! takalomartti@gmail.com

Omenapuu- musiikkivideo

 

 Rukouskanava Live

Miko Puustelli pitää tiistaisin suosittua Rukouskanava Liveä Facebookissa. Voit seurata ja osallistua ohjelmaan Facebookissa. Tässä Miko Puustellin sivut.

 

Fire Strikes tarjoaa kuvaus- ja editointipalveluja. Ota yhteyttä ja kysy lisää! takalomartti@gmail.com